Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Τρίπολης


O Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αναφορικά με τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Τρίπολης δήλωσε:
`
"Η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση κάποιων νέων ανθρώπων είναι ζητούμενο  και επειδή αρκετά νέα παιδιά μου έκαναν την τιμή να συμπορευτούμε σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2010 είναι και δική μου υποχρέωση να τους δώσω την ευκαιρία να δειχτούν σε θέσεις ευθύνης και αυτό επιχειρήσαμε με τις τοποθετήσεις των αντιδημάρχων.
Είναι μια σύνθεση παλιών έμπειρων αλλά και καινούργιων ανθρώπων και θα επιχειρήσουμε να έχει ο καθένας διακριτό ρόλο . Παράλληλα  θα τοποθετηθούν και εντεταλμένοι σύμβουλοι με συγκεκριμένες αρμοδιότητες καθώς το φάσμα των δραστηριοτήτων  είναι ιδιαίτερα ευρύ. Πρέπει να γίνει μια σωστή κατανομή εργασίας και όλοι να έχουμε συγκεκριμένους ρόλους για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις τις εποχής.

Τα ονόματα των αντιδημάρχων που ορίστηκαν είναι ο κ. Σαββάκης Σάββας και Κατσαφάνας Κώστας που παραμένουν και οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι ο κ. Δημήτρης Κοσκινάς , η κ. Πετροπούλου Σπυριδούλα , ο Ανδρέας Μπούρας, ο Σταύρος Κουκάκης και ο Γιώργος Κάρλος.

Οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων θα συγκεκριμενοποιηθούν μέσα στη βδομάδα .

Υπάρχει ένα μεγάλο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε, είναι ήδη όπως ξέρετε δεσμευμένα 15 εκατομμύρια για το τεχνικό πρόγραμμα μέσα στο 2012 και υπάρχουν και άλλες προτάσεις σε διάφορα άλλα προγράμματα της τάξεως των 30 εκατομμυρίων περίπου που ευελπιστούμε ότι σταδιακά θα παίρνουμε τις εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς Υπουργεία , διαχειριστικές αρχές κτλ ώστε το τεχνικό πρόγραμμα και κατ επέκταση ο προυπολογισμός του Δήμου για το 2013 να αρχίσει να διευρύνεται."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου