Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Κόλπο Γκρόσο» Αστέρα με Ανάκογλου





Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ανάκογλου δείχνει να είναι η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, βάζοντας ένα τέλος σε ένα... σίριαλ που κρατάει πολλά χρόνια.
Κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη βρίσκεται η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πανσερραϊκό για τον Ανάκογλου.

Τα λιοντάρια είναι δεδομένο πως θα πουλήσουν τον παίκτη καθώς αυτός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι και τότε θα χαθεί χωρίς κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

Οι Αρκάδες έχουν καταθέσει μακράν την καλύτερη προσφορά, καθώς η οικονομική τους κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από της ΑΕΚ που επίσης έχει κάνει πρόταση, όπως και από του Παναθηναϊκού που φαίνεται πως κοιτάει τον παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής από την μεριά του δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στην Τρίπολη, καθώς ο Αστέρας αν και δεν έχει την ιστορία των δύο άλλων συλλόγων είναι ομάδα οργανωμένη χωρίς προβλήματα και με πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta με τον ισχυρό άνδρα του Πανσερραϊκού είχε επαφή τόσο άνθρωπος της διοίκησης του Αστέρα όσο και ο τεχνικός του συλλόγου, Σάκης Τσιώλης και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου