Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Νοιάζομαι – Μοιράζομαι», και στο Δήμο Τρίπολης


Στις αποθήκες του Δήμου Αθηναίων, μετέβη την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, κλιμάκιο του Δήμου Τρίπολης ,με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Εικοσιδέκα ,για την  παραλαβή και μεταφορά διαφόρων αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τα είδη, που στην πλειοψηφία τους είναι ενδύματα και παιχνίδια, συγκεντρώθηκαν στην αποθήκη του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να ταξινομηθούν και στη συνέχεια να διανεμηθούν στους δικαιούχους.


Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε ύστερα από επικοινωνία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη με τον Δήμο Αθηναίων, στα πλαίσια της μεγάλης απήχησης που είχε το πρόγραμμα «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι», το οποίο υλοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, στις 23 Δεκεμβρίου. Η ειδική καμπάνια με τίτλο «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι» πραγματοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να ωφεληθούν χιλιάδες άπορες οικογένειες.

Ο κ. Σμυρνιώτης επεσήμανε ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης, η διοργάνωση εκδηλώσεων αγάπης και αλληλεγγύης είναι επιβεβλημένη. Βέβαια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Αθηναίων για τα είδη που διέθεσε στον Δήμο Τρίπολης τονίζοντας ότι η διαδημοτική συνεργασία σε όλους τους τομείς είναι απαραίτητη προς όφελος των δημοτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου