Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Μ.Γλέζος: «Πού ήταν η η ΝΔ όταν με ψέκαζαν με δακρυγόνα;»

Ο Μανώλης Γλέζος απάντησε από το βήμα της Βουλής σε όσα ακολούθησαν των δηλώσεών του για παρακρατικές οργανώσεις πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων ημερών.

  “Επειδή από το πρωί έχουν ειπωθεί πολλά γι` αυτό το θέμα, θα ήθελα να τοποθετηθώ. Το θέμα είναι πως δεν έχετε

επιχειρήματα για να αποδείξετε το αντίθετο όσων είπα”.
 
  Επίσης, για το θέμα της βίας, είπε και την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: “Πού ήταν η Νέα Δημοκρατία, όταν ο Πάγκαλος είπε ότι με ψέκασαν με δακρυγόνα οι Αστυνομικοί, επειδή χτύπησαν τον φρουρό στον Αγνωστο Στρατιώτη. Ποια ανακοίνωση έβγαλε η ΝΔ για το θέμα”, τόνισε ο κ. Γλέζος και πρόσθεσε:
 
  “Είπαν μετά ότι θα γίνει ΕΔΕ. Πού είναι το πόρισμα της ΕΔΕ;”
 
  Στη συνέχεια μίλησε για την ενοχοποίηση της Αριστεράς: “Υπάρχουν και ορισμένα όρια. Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε συνεχώς την Αριστερά σαν να είναι ένοχη.
 
  Φοβάστε ότι θα έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλετε να το αποτρέψετε. Δικαούστε να λέτε ψέματα, αλλά δεν δικαιούστε να μας θεωρείτε ενόχους. Ενοχοι είσαστε εσείς για την κατάσταση στην Ελλάδα. Ενοχοι είσαστε εσείς που υποφέρει ο ελληνικός λαός”.
 
  Τέλος, ο κ. Γλέζος είπε στην Κυβέρνηση να μην βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα για την επίσκεψη Τσίπρα στη Γερμανία και είπε με νόημα πως σύντομα θα μάθουν όλοι τι συζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σόιμπλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου