Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Η απάντηση Λυκουρέντζου-Κωνσταντινόπουλου σε όσους αεροβατούν..!Αεροβατούν όσοι πιστεύουν ότι ο Πέτρος Τατούλης θα βρεθεί σε μοναχικό δρόμο στις περιφερειακές εκλογές του 2014.
Απεναντίας όλα συνηγορούν στην στήρθξη στο πρόσωπο του πολλών πολιτικών δυνάμεων,που βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό μπλοκ. 
Για όσους ακόμα αρνούνται να δουν την πραγματικότητα ίσως τους βοηθήσει η παρουσία χθές το πρωί στο γραφείο του Περιφερειάρχη των Ανδρέα Λυκουρέντζου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. 
Ο υπουργός υγείας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετά την επίσημη δοξολογία πήγαν στην Περιφέρεια να ευχηθούν καλή χρονιά στον Πέτρο Τατούλη. 
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ιδιαίτερα για τον υπουργό Υγείας που κάποιοι επιμένουν να θεωρούν ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον Τατούλη. 
Εκτός απο την σημειολογία της επίσκεψης που είναι ισχυρή υπάρχει και η ουσία. 
Ο κεντρικός πολιτικός ρόλος που παίζει στην Πελοπόννησο ο Τατούλης αναγνωρίσθηκε με τον πλέον δημόσιο και επίσημο τρόπο. 
Ο δε υπουργός Υγείας κ.Λυκουρέντζος με την παρουσία του έδωσε το μήνυμα της στήριξης στο έργο της περιφέρειας και του Τατούλη. Οι παλιές αποστάσεις έχουν μείνει στο παρελθόν και ο κ, Λυκουρέντζος όπως και ο Πρωθυπουργός βλέπουν την δουλειά που γίνεται στην περιφέρεια και έχουν αποφασίσει να την στηρίξουν με κάθε τρόπο

moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου