Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο τυχοδιωκτισμός του λαϊκιστή Αλέξη…σώζει το ΠΑΣΟΚ!



Στην προσπάθεια του ο ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει με κάθε τρόπο την κυβέρνηση έκανε το μαιραίο λάθος.
Η υστερία που έχει πιάσει τον Αλέξη Τσίπρα και τα ηγετικά στελέχη των συνιστωσών να κάτσουν σε υπουργικές καρέκλες και να κάνουν την Ελλάδα…κάτι σαν Αργεντινο-Βραζιλία, τους οδήγησε σε ένα μοιραίο πολιτικό λάθος.
Εστησαν ένα νέο ’89, που είναι τόσο κακοστημένο που μπορεί εύκολα να το διαχιριστεί και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που έχει κάνει σωρεία λαθών μέχρι σήμερα..

Προσπάθησαν είναι αλήθεια να μην στοχοποιήσουν και τον Γιώργο Παπανδρέου, για να αρμέξουν απο τους Παπανδρεϊκούς ψήφους αλλά την πάτησαν..

Εκεί που ήθελαν να εμφανιστούν ως «περιστέρια της κάθαρσης του πολιτικού συστήματος» άρχισε το κράξιμο απο την Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο…που κατάλαβαν το κόλπο…και βάζουν μέσα τον Γιώργο Παπανδρέου,εκθέτοντας στα μάτια των λαϊκιστών και των απογοητευμένων ψηφοφόρων τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα βγάζουν αναγκαστικά στο κλαρί τόσο τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και τον Παπαδήμο….

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ…ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ..!

Το σημαντικότερο είναι ότι οι βιαστικοί φωστήρες της Κουμουνδούρου που επιχειρούν το μεγάλο ρεσάλτο για την εξουσία δεν σκέφτηκαν κάτι πολύ απλό.

Οτι στοχοποιώντας έτσι άκομψα και βάρβαρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, θα ενεργούσαν τα αντανακλαστικά του κόμματος,που είναι 40 χρόνια μαζί..!

Και ενώ μέχρι την περασμένη εβδομάδα στο ΠΑΣΟΚ ο καθένας τραβούσε τον δρόμο του, ψάχνοντας κεντροαριστερούς παραδείσους,ξαφνικά όλοι σίγησαν…

Κανείς δεν έχει διάθεση να κάνει κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και στον Βενιζέλο, διότι κανείς δεν μπορεί να πάρει το κόστος της πολιτικής αλητείας που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Χουντο-ακροδεξιοί..!

Ηδη άρχισαν οι δηλώσεις στήριξης του ΠΑΣΟΚ που θα πάρουν την μορφή κατακλυσμού όταν αποδειχθεί ότι ο Βενιζέλος δεν είχε καμία σχέση με την αλλοίωση του usb..!

Εκεί που το ΠΑΣΟΚ έβραζε στο ζουμί του στην άκρη της πολιτικής ζωής έρημο και μόνο, ο Τσίπρας το έβαλε με την μία στην πρώτη γραμμή και σταμάτησε η καταστροφική ομφαλοσκόπηση.

Εκεί που το ΠΑΣΟΚ όδευε στην αυτοδιάλυση, βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να επιστρέψει..!

Και η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ συνοδεύομενη με την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα θα οδηγήσει και πάλι τους..πρίγκηπες της Αριστεράς στο 4%

Είναι γνωστό στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τους ενδιαφέρει και δεν ξέρουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις μνήμες της «νέας τους πελατείας» που δεν ξεχνά το ’89…όσο και αν σήμερα υποφέρει.

Τους πρώην Πασόκους ψηφοφόρους τους θέλουν μόνο ως «κουκιά» και δεν τους επιτρέπουν να έχουν πρόσβαση ή λόγο στον κομματικό μηχανισμό,πολύ περισσότερο δεν σέβονται την μνήμη και την ιστορία τους.

Στα καφενεία σε όλη την χώρα τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκουν ακροατές, γιατί οι πάντες έχουν καταλάβει ότι θέλουν να διαλύσουν την προσπάθεια της χώρας να ανακάμψει…και δεν τους καίγεται καρφί για τις λίστες, αφου οι βουλευτές τους κλείνουν μόνιμα το μάτι στους φοροφυγάδες αρκεί να γίνουν ψηφοφόροι τους…Θυμάστε την Υδρα;

Η μόνη ελπίδα για να βρούν υποστηρικτές είναι να ξαναβγάλουν στο Σύνταγμα τους…»αγανακτισμένους», που έχουν «ξε-αγανακτίσει» μόλις πήρε 26% το κόμμα…!

Γνωστή η συνταγή…αλλά και αυτή δεν πιάνει πλέον…Και δεν μασάνε και οι εισαγγελείς απο τα Σταλινικά κόλπα του Λαφαζάνη και του Ρούντι..!

Ομως ποιός να κάτσει να σκεφτεί τέτοια πράγματα, την ώρα της εφόδου στην εξουσία;

Η Κωνσταντοπούλου που βγάζει μόνο μίσος ή ο Βαξεβάνης, που εξελίσσεται σε Τράγκα του νεοκουμουνιστικού λαϊκισμού;;

Για τον Τσίπρα δεν το συζητάμε καν..

KENTRO-ARISTERA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου