Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Tι ζήτησε ο Γερμανός απο την Νικολάκου και την σόκαρε;





Αυτές τις ημέρες στην Τρίπολη βρίσκεται υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία εκπροσώπων της Περιφέρειας και του γερμανικού κρατιδίου τής Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, που στοχεύουν στη σύναψη συμφωνιών συνεργασίας στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και την ενέργεια.

Από γερμανικής πλευράς, ο Χουάν Καμόνα Σνάιντερ, διακεκριμένο στέλεχος της εταιρείας παροχής συμβουλών Zenith, είναι ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας. Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου έχει αναλάβει απο την περιφέρεια Πελοποννήσου να ενημερώσει τους Γερμανούς για τις επενδυτικές και εμπορικές δυνατότητες της περιφέρειας. Τους έχει ξεναγήσει σε πρότυπες γεωργικές και κτηνοτροφικές μονάδες, σε τουριστικά κέντρα και τους έχει φέρει σε επαφή με Πελοποννήσιους επιχειρηματίες.

Ομως ο Γερμανός απο την πρώτη ημέρα που έφτασε στην Τρίπολη,ζητούσε επίμονα απο την Νικολάκου να δοκιμάσει γιαούρτι και να τον φέρει σε επαφή με επιχειρήσεις που παράγουν Ελληνικό γιαούρτι.

Η εμμονή του Σνάιντερ, στο γιαούρτι εντυπωσίασε την αντιπεριφερειάρχη και τους υπαλλήλους της περιφέρειας που συνοδεύουν την αποστολή.

Τελικά και γιαούρτι του βρήκαν και ο ίδιος τρελλάθηκε όταν το δοκίμασε..!


moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου