Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο στις 20 Μαρτίου


Κάλεσμα
Αντίστασης στην πολιτική της εξαθλίωσης

Συγκέντρωση  -  Συλλαλητήριο
Τρίτη  20  Μαρτίου  2012  στις  7  το  βράδυ
Πλατεία  Αγ.  Βασιλείου

Η συγκυβέρνηση Παπαδήμου σε αγαστή συνεργασία με την Τρόικα συνεχίζει τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας, προωθώντας μέτρα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι βασικός τους στόχος δεν είναι η αντιμετώπιση του δημοσιονομικού προβλήματος, όπως επί 2 χρόνια προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό, αλλά η πλήρης αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, η ραγδαία μείωση των μισθών και η πλήρης κατάργηση του κοινωνικού κράτους.


Στο όνομα τάχα του πατριωτισμού και της σωτηρίας, τιμωρείται η εργασία, τιμωρείται η νομιμότητα και η δικαιοσύνη, εξαθλιώνεται το μεροκάματο, υποτιμάται ο μόχθος, τιμωρείται η νεολαία, η οικογένεια, κόβεται η ελπίδα, ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ η ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν είδαμε να προχωρούν στην πάταξη της φοροδιαφυγής, τους κερδοσκόπους, τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, τα συστήματα  της εκμετάλλευσης, τα αίτια και τους υπευθύνους αυτής της οικονομικής κατάντιας, αλλά απεναντίας καθημερινά βλέπουμε μια σειρά αρνητικών  παρεμβάσεων για το σύνολο του κόσμου της εργασίας.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στη φτωχοποίηση των εργαζομένων και της κοινωνίας.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, της ανεργίας και της κατάργησης του κοινωνικού κράτους.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, επαγγελματία, κάθε συνάνθρωπό μας, ανεξάρτητα της ιδεολογικοπολιτικής τους προσέγγισης, να αφυπνιστεί και  να αντιδράσει, να πάρει μέρος στη Συγκέντρωση & το Συλλαλητήριο.

Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, για μια άλλη πολιτική που θα αποδεσμεύει τη χώρα από την τρόικα και τα μνημόνια, σε σύγκρουση με τις πολιτικές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους με στόχο την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, για μια ριζική και δίκαιη αναδιανομή του πλούτου με φορολόγηση των κερδών επιχειρήσεων, των τραπεζών, για υπεράσπιση και αναβάθμιση των κοινωνικών αγαθών και των εργασιακών - ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Δεν  υπάρχει  άλλος  δρόμος  από  το  δρόμο  της  Αντίστασης
 του  αγώνα  και  της  ανατροπής
ΟΛΟΙ  στην  Συγκέντρωση  και  το  Συλλαλητήριο

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου