Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ



Για την άμεση και αποτελεσματικότερη εκπαίδευση των μελών του, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) διοργανώνουν σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΦΕΤ Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφαλή Παραγωγή των Προϊόντων από μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ο.Ε.Β.Α. – Καλαμάτας 113 στην Τρίπολη.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ο οδηγός εφαρμογής HACCP στις μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις που έχει εκδώσει ο ΕΦΕΤ και θα διανεμηθεί δωρεάν στους ενδιαφερόμενους.
                                                                                                                                                


Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α   Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ


11:30
Έναρξη - Χαιρετισμοί


11:45
Εισήγηση Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρούκα  


12:00
Η έννοια της ορθής υγιεινής πρακτικής και του HACCP στις μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις - Οδηγός για την εφαρμογή του HACCP
Άγγελος Βακαλόπουλος, Κτηνίατρος, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό ΕΦΕΤ


12:45
Έλεγχοι του υπεύθυνου της μικρής γαλακτοκομικής επιχείρησης για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων 
Γεώργιος Κόμητας, Κτηνίατρος, Προϊστάμενος Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου


13:30
Συζήτηση


14:30
Λήξη ημερίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου