Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Βαλασόπουλος: «Σήμερα βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι…»



30 Μαρτίου 2012

Στην σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Π.Πελοποννήσου εγκρίθηκαν  σημαντικά οδικά έργα για την Αρκαδία. Μετά το τέλος της το μέλος του Περιφερειακού συμβουλίου Π.Βαλασόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Η Αρκαδία μας , είναι ένας ορεινός νομός της πατρίδας μας, με οδικό δίκτυο που δεν βοηθά στην ανάπτυξη του. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ένα δίκτυο που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες. Με τέτοιες υποδομές ούτε ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα επιτυγχάνεται ,ούτε του τουρισμού και πολύ περισσότερο δυσχεραίνεται η καθημερινότητα των πολιτών.

 Μετά και τις συγχωνεύσεις των σχολείων υποβάλουμε σε καθημερινή δοκιμασία και τις γενιές που έρχονται και αποτελούν το μέλλον της Αρκαδίας. Ιδιαίτερα δε, στο οδικό δίκτυο της Γορτυνίας και της Κυνουρίας, σε κάθε στροφή εγκυμονεί και έναν κίνδυνο.
Με τις  σημερινές της αποφάσεις, η οικονομική επιτροπή και η περιφέρεια Πελοποννήσου, επιτέλους έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στην βελτίωση του, εγκρίνοντας σημαντικά έργα χρηματοδοτούμενα, τόσο από τις πιστώσεις (ΚΑΠ) του 2010, όσο και από αυτές του 2011. Είναι χρέος όλων μας να βελτιώσουμε την πρόσβαση στον Λάδωνα, στην Μυγδαλιά, στη Κουνουπιά , στου Σκορτσινού, αλλά και στον Κοσμά , την Καστάνιτσα, τον Πλάτανο, την Φαλαισία και τις υπόλοιπες περιοχές του νομού μας. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε την ερημοποίηση των χωριών μας, θα δημιουργήσουμε τις αναγκαίες υποδομές για την ανάπτυξη του τόπου μας και θα βελτιώσουμε την ασφάλεια στις μετακινήσεις τόσο των παιδιών μας, όσο και ημών που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε καθημερινά στον νομό.
 Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, το πρόβλημα δεν λύθηκε οριστικά, μόνο το πρώτο βήμα έγινε, ευθύνη και υποχρέωση των εμπλεκόμενων φορέων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων είναι να έρθουν σύντομα και νέα έργα, αλλά και να περιφρουρήσουν την εντός των προθεσμιών ολοκλήρωση των υπαρχόντων έργων ,με βασική προϋπόθεση την άρτια ποιοτική εκτέλεση τους, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις .
Σε αυτή την διαδικασία θα είμαστε αρωγοί και θα συμβάλλουμε από την θέση που μας έταξαν οι Πελοποννήσιοι πολίτες ,με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε, με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο του τόπου μας…»



                                                                           ΠΑΝ.ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
                                                               ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΟΠΗΣ ΠΕΡ. ΠΕΛ.
                                                                 ΠΕΡ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου