Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Τομάρας επισκέφθηκε σήμερα θεσμικούς φορείς και Δημόσιες Υπηρεσίες στη Τρίπολη



Ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Τομάρας επισκέφθηκε σήμερα 25/4/12, θεσμικούς φορείς και Δημόσιες Υπηρεσίες στη Πρωτεύουσα της Αρκαδίας Τρίπολη. Συγκεκριμένα:

Τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας όπου αντάλλαξε ευχές και είχε εγκάρδια συνομιλία με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξανδρο.
Το Δήμο Τρίπολης, όπου συναντήθηκε με Αντιδημάρχους, το ΙΚΑ Τρίπολης όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του καταστήματος, στην ΠΕΔ  Πελοποννήσου όπου συναντήθηκε με στελέχη της υπηρεσίας και τέλος είχε ευρεία συνεργασία με το πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όπου ανταλλάχτηκαν απόψεις για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αρκαδίας και συζητήθηκαν τρόποι επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματίες του Νομού.
Τις προηγούμενες μέρες είχε επισκεφθεί τη Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου είχε συνάντηση με το συμπατριώτη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, όπου αναφέρθησαν στα προβλήματα και τις προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικότερα του Νομού Αρκαδίας.
Αύριο ο Υποψήφιος Βουλευτής κ. Τομάρας θα επισκεφθεί τα Νοσοκομεία της πόλης μας και τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου