Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Την 8η Απριλίου 2012, Κυριακή των Βαΐων , στο Πάπαρι Μαντινείας του Δήμου Τριπόλεως, εορτάζομε την Επέτειο της συστάσεως του πρώτου επισήμου Στρατοπέδου των Ελλήνων


  Σας γνωρίζομε  ότι την 8η  Απριλίου  2012,  Κυριακή  των   Βαΐων ,  στο  Πάπαρι Μαντινείας του Δήμου Τριπόλεως,  εορτάζομε την Επέτειο της  συστάσεως του πρώτου επισήμου Στρατοπέδου των Ελλήνων υπό του Πολεμάρχου Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.
            Απευθυνόμεθα σε σας,  για να σάς   προσκαλέσωμε   να συμμετάσχετε στις   ως άνω εορταστικές εκδηλώσεις,  κατά το εξής Πρόγραμμα:
*Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πάπαρι, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

*  Ιερό Μνημόσυνο στην  θέση « ΒΡΥΣΗ »,   υπέρ  μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως πάντων των υπέρ  Πίστεως και Πατρίδος Αγωνισαμένων και Πεσόντων, ως και  των Οπλαρχηγών και λοιπών Αγωνιστών υπό τον Πολέμαρχο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και πάντων των συγκροτησάντων το πρώτο Ελληνικό Στρατόπεδο στο Πάπαρι.
*  Κατάθεση στεφάνων από τους Εκπροσώπους των Πολιτικών, Αστυνομικών και Στρατιωτικών  Αρχών. 
* Απαγγελία ποιημάτων από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πάπαρι.
*  Εκφώνηση του πανηγυρικού  της ημέρας από την κυρία Αικατερίνη  Τράκα - Σκαραμαγκά.  
* Λαϊκοί χοροί στην πλατεία του Χωριού από το Χορευτικό Τμήμα της Αδελφότητος των Απανταχού Παπαραίων.
* Προσφορά γλυκισμάτων αναψυκτικών και δεξίωση των  παρευρισκομένων.                                                                                                                               Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου