Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κορυφαίο αναπτυξιακό έργο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το φράγμα του Ασωπού




Αυστηρές οδηγίες για ταχύτερη υλοποίηση του κορυφαίου αναπτυξιακού έργου του Φράγματος Ασωπού έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης που πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή, συνοδευόμενος από κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας του έργου και γεωτεχνικό σύμβουλο.


Ο Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο εξέλιξης του έργου και υπογράμμισε Τόνισε ότι έχουν δοθεί οδηγίες για να ξεπεραστούν τα όποια τεχνικά προβλήματα που έχουν οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο τις εργασίες. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε επεσήμανε ότι "ευελπιστούμε ότι το έργο θα είναι έτοιμο νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε ήδη κάνει πολλές επαφές με την ΥΠΑΑΤ προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αλλά και για να επιλυθούν οικονομικά ζητήματα ως προς τους εργαζομένους το ταχύτερο δυνατό, γιατί το έργο αυτό το οφείλουμε σε όλους τους κατοίκους της Κορινθίας".

Ο Περιφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τους πολιτικούς φορείς για τη βοήθεια τους στο επίπεδο υλοποίησης του έργου υπογραμμίζοντας ότι αναμένει την τη βοήθεια τους στο μέλλον, τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θωρακίζεται μέσα από το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έξοδο από την κρίση. Το έργο αυτό τόνισε ότι δεν είναι σημαντικό μόνο για την ύδρευση και την άρδευση της περιοχής, αλλά και για την αξιοποίηση των νέων της δυνατοτήτων (ενδεικτικά παρέχονται 2.000 στρ.) πού θα αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη νέων τουριστικών δυνατοτήτων στην περιοχή. 

Αδιάφορος ο νικητής των εκλογών φτάνει να μη κιοτέψει ο αστικός κόσμος


Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές ο Πέτρος Τατούλης  δήλωσε ότι “η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι αδιάφορο αν το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή είναι ο αστικός πολιτικός κόσμος να μην κιοτέψει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου