Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες φωτισμού σε δρόμους της Τρίπολης


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες φωτισμού που πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Γεωργίου Α’, Εθνομαρτύρων, Ηρώων Πολυτεχνείου (έως την οδό Μεταμορφώσεως) καθώς και περιμετρικά του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου.

O αρμόδιος αντιδήμαρχος Ζαφείρης Μπισιούλης δήλωσε: “ Εξαιτίας της παλαιότητας των φωτιστικών ιστών και σωμάτων αλλά και του ανεπαρκούς συστήματος φωτισμού που υπήρχε στις παραπάνω οδούς, κρίθηκε άμεση η ανάγκη αποξήλωσης και επισκευής των υπαρχόντων  παλαιών φωτιστικών ιστών, που είχαν κατασκευαστεί από χυτοσίδηρο. ‘Όλα τα φωτιστικά σώματα αντικαταστάθηκαν με καινούργια παραδοσιακού τύπου φανάρια, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την αισθητική εικόνα των οδών.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η εργασία επισκευής και τοποθέτησης φωτιστικών ιστών και σωμάτων επί του πεζόδρομου της οδού Φιλελλήνων, όπου ήδη τοποθετήθηκαν καλαίσθητα παγκάκια δίνοντας μια άλλη διάσταση στον πεζόδρομο. Ένας πεζόδρομος που τείνει επιτέλους να αναβαθμιστεί έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον πολίτη, ο οποίος θα τηρεί ευσυνείδητα τους κανόνες περί μη διέλευσης και στάθμευσης των οχημάτων έμπροσθεν των εμπορικών καταστημάτων, γραφείων και σπιτιών. “
 Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία σύνταξης μελέτης για συντήρηση του δημοτικού φωτισμού στις Τ.Κ. Νεοχωρίου, Στενού και Αγιωργίτικων της Δ.Ε. Κορυθίου καθώς επίσης και για την συντήρηση του φωτισμού επί της οδού Αγ. Δημητρίου, στο κέντρο της Τρίπολης.

                                                   Yπεύθυνη Τύπου

                                                    Φαίη Πετράκη

     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου