Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Χαράς ευαγγέλια» για τους επιχειρηματίες της Αρκαδίας



«Απόφαση- ανάσα» για τον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας.

 «Χαράς ευαγγέλια» για τους επιχειρηματίες της Αρκαδίας που σύμφωνα με νέα απόφαση θα μπορούν να αποπληρώσουν δάνεια που έλαβαν το 2007 μέχρι το 2019 με αιτιολογία φυσικά τις γνωστές καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 που έπληξαν το Νομό τους.

Η συγκεκριμένη απόφαση ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση που είχαν τοπικοί φορείς με τον υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, κατόπιν παρέμβασης του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Ο εν λόγω βουλευτής μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρίκα και τον πρόεδρο της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης Ανδρέα Σύριο είχαν θέσει το φλέγον θέμα στον κ. Φίλιππο Σαχινίδη από τις αρχές Ιανουαρίου.
Αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης ήταν η μετάθεση της αποπληρωμής των δύο εξαμηνιαίων δόσεων του 2012 για το 2019 (με κριτήριο πάντα το πλήγμα που δέχτηκαν οι επιχειρηματίες με τις πυρκαγιές του 2007).
Δέσμευση του υπουργού υπήρξε και η προσωπική του διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των τραπεζών για το ύψος του επιτοκίου των εν λόγω δανείων.
Τέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η αξιέπαινη αυτή ενέργεια του κ. Κωνσταντινόπουλου ήταν συνέχεια της αρχικής του κίνησης το 2010, όταν, μετά την τροπολογία που κατέθεσε, πέτυχε τη διετή αναστολή αποπληρωμής των δόσεων των δανείων που έλαβαν το 2007 οι πληγέντες επιχειρηματίες του Νομού.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ!
    ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.
    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!
    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή