Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

39ος πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια Γορτυνίας


Το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γορτυνίας, θα πραγματοποιηθεί ο 39ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων.
Ο εν λόγω διαγωνισμός θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη μιας μεγάλης Ελληνίδας καλλιτέχνιδος του Δημοτικού Τραγουδιού, που έφυγε φέτος από κοντά μας, της αείμνηστης Δόμνας Σαμίου, που με την δράση και την προσφορά της κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το Δημοτικό Τραγούδι.
Ο Δήμος Γορτυνίας αγκαλιάζει και ενισχύει αυτόν τον σημαντικό θεσμό για την περιοχή μας που του χρόνου συμπληρώνει 40 συναπτά έτη ζωής συμβάλλοντας καθοριστικά στην διατήρηση και συνέχιση της παράδοσής μας.
Οι κατηγορίες που θα λάβουν μέρος οι διαγωνιζόμενοι είναι οι εξής:
1. Bραβείο καλύτερης ερμηνείας δημοτικού τραγουδιού για νέους έως 18 ετών
2. Βραβείο καλύτερης ερμηνείας δημοτικού τραγουδιού για ενήλικες
3. Bραβείο καλύτερης εκτέλεσης παραδοσιακού μουσικού οργάνου
Ιδιαίτερα επιθυμητά είναι τα παλιά, σπάνια και ανέκδοτα δημοτικά τραγούδια.
Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα ενημερωθούν αναλυτικά από την προκήρυξη που θα δημοσιεύσει ο Δήμος τις επόμενες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Γορτυνίας www.gortynia.gov.gr
Για ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Δήμου Γορτυνίας2795360330 & 2795360313.

..

Αναρτήθηκε από Μαρίνα Διαμαντοπούλου

2 σχόλια:

 1. Καλό θα ήταν μαζί με την είδηση να είχαμε και κάποια πληροφορία πόσο θα στοιχίσει το μάρμαρο... δηλαδή η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης...
  Μπορείτε να μεσολαβήσετε για να μας δώσετε αυτή την πληροφορία ? Καλό θα ήταν να έχουμε τέτοια στοιχεία και για τα δυο προηγούμενα έτη.
  Αργήσαμε αλλά τελικά το καταλάβαμε ότι σε τελευταία ανάλυση εμείς και μόνο εμείς θα τα πληρώσουμε, ακόμη και αν δεν καταγόμαστε από τη Γορτυνία, ακόμη και αν δεν ζούμε στην Αρκαδία...
  Μήπως και οι Δήμαρχοι και γενικά τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να προσαρμοστούν και να καταλάβουν σε ποιά χώρα ζούμε ?
  Συμπληρωματικά σας πληροφορώ ότι προσπάθησα να βρω τέτοια στοιχεία μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου ή από άλλες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο αλλά δεν μπόρεσα να βρώ τίποτε.
  Το πρόγραμμα «Διαύγεια» έχει καθιερωθεί και εφαρμόζεται αλλά με τον τρόπο που λειτουργεί καθόλου δεν διευκολύνει για να βρεί κάποιος στοιχεία για συγκεκριμένες περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ανωτέρω ερώτημα που διατυπώθηκε στο ανωτέρω σχόλιο παραμένει αναπάντητο...
  Το Blog σας όπως φαίνεται από το περιεχόμενό του έχει σαφή ειδησεογραφικό και ενημερωτικό προσανατολισμό.
  Στο ανωτέρω σχόλιο ζητήτηθηκε η μεσολάβήσή σας για να απαντηθεί ένα πολύ απλό και εύκολο για εσας ερώτημα που κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να απαντηθεί μόνο από τον Διαχειριστή ή κάποιο συνεργάτη που είναι μέλος της δημοσιογραφικής όμάδας, - τις δυνατές υπογραφές κατά τη δική σας διατύπωση - για να έχουμε τη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση.
  Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή