Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Αύριο αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων για Μαρίτιμο




Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα του τρίτο προκριματικού γύρου για το Europa League μεταξύ του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και CS MARITIMO θα διατίθενται ως εξής:
 Από την Τρίτη 31 Ιουλίου έως την  Τετάρτη 1 Αυγούστου στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.


Την Πέμπτη 2 Αυγούστου ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00 το μεσημέρι
έως την έναρξη του αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο το πρωί στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
- Στρατιωτικά/Φοιτητικά 10€ στη Θύρα 1 Τμήμα Α (περιορισμένος αριθμός)
- 15€ γενική είσοδος στη θύρα 2.
- 25€ σε όλες τις υπόλοιπες θύρες και τμήματα του γηπέδου.

Ημέρα Αγώνα: Πέμπτη 2 Αυγούστου
Ώρα Έναρξης: 9.00μμ
Άνοιγμα θυρών: 7.00μμ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία

Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι στην Τρίπολη με την Μαρίτιμο την Πέμπτη 2 Αυγούστου (21.00), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του EUROPA LEAGUE μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία, με το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας να περιλαμβάνει σήμερα δύο προπονήσεις.

Στην πρωινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και την ταχυδύναμη, ενώ στην απογευματινή θα δοθεί βάρος από τον Σάκη Τσιώλη σε ασκήσεις με μπάλα και τακτική στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, αύριο θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μαρίτιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου