Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για μαστροπεία στην Κορινθία.
Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας αλλοδαπής για παράβαση της νομοθεσίας «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Συνελήφθη, χθες (27-7-2012) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μαστροπεία.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος κανόνισε επ’ αμοιβή ερωτικό ραντεβού, προάγοντας στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι του χρηματικού ποσού των -400- ευρώ, μία (1) 27χρονη αλλοδαπή ομοεθνή του, διευκολύνοντας την ερωτική δραστηριότητα, μεταφέροντας αυτήν σε ξενοδοχείο.

Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα για την διευκόλυνση της μαστροπείας καθώς και το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα, ενώ στην κατοχή της 27χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 27χρονης, σχηματίσθηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου