Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ




1)      Η Παγγορτυνιακή Ένωση προγραμματίζει να πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά Μουσική Βραδιά αφιερωμένη στο δημοτικό τραγούδι της Γορτυνίας και της ευρύτερης περιοχής. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 το βράδυ, στο θέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στο Ίλιον.
Έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν πολλοί Γορτύνιοι καλλιτέχνες καθώς και Αρκαδικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα. Το ακριβές πρόγραμμα θα γνωστοποιηθεί σε νεότερη ανακοίνωση.
2)      Η Παγγορτυνιακή Ένωση απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, με αφορμή την μειωτική αναφορά εις βάρος της Γορτυνίας από τον δημοσιογράφου του σταθμού Γιάννη Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο του σταθμού στα μέσα Ιουνίου.
3)      Την Τετάρτη 13 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος των εκκλησιαστικών ομιλιών του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ.Ιερεμία στα γραφεία της Παγγορτυνιακής Ένωσης (Πνευματικό Κέντρο Γορτυνίων) παρουσία πολλών πατριωτών. Ο νέος κύκλος ομιλιών του Σεβασμιωτάτου θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου