Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μια ακόμη τεχνολογική καινοτομία στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης.




Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στις νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης. Τις επόμενες μέρες ξεκινά η υλοποίηση της ενεργειακής θωράκισης του κτιρίου λειτουργιών της εγκατάστασης. Πρόκειται για μια μεγάλη χορηγία των εταιρειών ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑΤΣΗΣ/ERGOLAND και POLYKEM AE, με σκοπό την εξωτερική επένδυση του κτιρίου του Σ.Α.Τ συνολικού εμβαδού 650 m2 με το σύστημα εξωτερικής θερμο-πρόσοψης KELYFOS.
Και αυτή η τεχνολογικά προηγμένη παρέμβαση, θα προσθέσει μια ακόμη σημαντική παράμετρο στις υφιστάμενες περιβαλλοντικά φιλικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα θα προσφέρει στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων η εξοικονόμηση ενέργειας, η υψηλή αισθητική & λειτουργικότητα, το χαμηλό κόστος λειτουργίας & συντήρησης, κλπ.
Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης είναι από τους ελάχιστους συλλόγους tennis Πανελλαδικά που διαθέτουν δικές τους αυτόνομες εγκαταστάσεις, σχεδιασμένες μάλιστα εκ του μηδενός από τους ίδιους τους ανθρώπους του συλλόγου, με προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Tennis (ITF). Επιπλέον, οι  εγκαταστάσεις αυτές συγκεντρώνουν πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, με έμφαση στην περιβαλλοντική φιλικότητα στον τομέα της ενέργειας, της διαχείρισης υδάτων, κλπ, ώστε να κατατάσσονται ανάμεσα στις  καλύτερες Πανελλαδικά.
Το υποδειγματικό αυτό έργο θα μπορεί, καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησής του, να είναι επισκέψιμο από το κοινό και τους τεχνικούς της ευρύτερης περιοχής, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τις διαδικασίες εφαρμογής του, και τα σημαντικά κατασκευαστικά και λειτουργικά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Για συνεννόηση και ραντεβού μπορεί ο καθένας να επικοινωνεί με το 2710-241519, 694-7373-205 (Κυριάκος Νάτσης). Για να δείτε την πλήρη πρόσκληση του Σ.Α.Τ, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου