Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μποροβήλος: «Να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα»




Όμως… άρωμα Ευρώπης υπάρχει και στον Αστέρα, αφού σε λίγες ημέρες υπάρχουν τα δύο παιχνίδια για το EUROPA LEAGUE. Ο Πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη: «Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μας. Ο Αστέρας προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς θα παρουσιαστούμε δυνατοί και όπως πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια και να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα επάξια, προκρινόμενοι στον επόμενο γύρο.


Η πρόκριση δεν είναι εύκολη, θέλει μεγάλη προσπάθεια, γιατί η ομάδα δεν έχει παίξει κάποιο φιλικό. Ουσιαστικά πάει χωρίς φιλικό παιχνίδι σε αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά θέλω να πιστεύω πώς ο Αστέρας θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας και θα μας χαρίσει μεγαλύτερη χαρά προκρινόμενος στον επόμενο γύρο.»

Γεωργακόπουλος: «Δουλέψαμε σκληρά»

Ένας από τους νεότερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο 20χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Γεωργακόπουλος, μίλησε σήμερα για τη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι τις δύο εβδομάδες παραμονής της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, επισημαίνοντας πόσο καλή προετοιμασία έγινε.

Χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα δήλωσε τα εξής:
«Νομίζω δουλέψαμε σκληρά στο Καρπενήσι. Είχαμε κάνει καλή δουλειά και στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Τρίπολη. Δουλέψαμε σε κάποια σημεία τακτικής και νομίζω πώς τώρα είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, που είναι η Ευρώπη.

Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε αυτό ίσως να βοήθησε ότι δεν υπήρχε και μεγάλος χρόνος διακοπών. Νομίζω πώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που έχει ο κόσμος από μας.»

Χερίδης: «Έγινε καλή δουλειά στο Καρπενήσι»
Επέστρεψε χθες ο Αστέρας στην Τρίπολη

Μετά από δεκαπέντε μέρες σκληρής δουλειάς και προπονήσεων πρωί-απόγευμα ο Αστέρας επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Τρίπολη, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Μιλώντας για τη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Γιώργος Χερίδης δήλωσε: «Το θετικό στην προετοιμασία είναι ότι δεν είχαμε ούτε έναν τραυματισμό. Η προετοιμασία πολύ καλά. Τα παιδιά δούλεψαν καλά και στον περιορισμένο χρόνο που είχαμε, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε τα πλάνα μας για το πρώτο μας παιχνίδι στο EUROPA LEAGUE, με την Ίντερ Μπακού μάλλον. Έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας, για να μάθουμε 100% τον αντίπαλο μας και να δουλέψουμε για αυτά τα παιχνίδια

Πρέπει να φοβάσαι αυτές τις ομάδες. Η Ίντερ Μπακού διαθέτει εμπειρία. Είναι μία έμπειρη ομάδα και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε δεν μπορούσαν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, γιατί η άλλη ομάδα δεν ήταν τόσο δυνατή.»

Ο Γιώργος Χερίδης σχολίασε και την πρόκριση της εθνικής νέων στα ημιτελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην οποία συμμετέχουν δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Τάσος Μπακασέτας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, στον προπονητή και σε όλο το τιμ. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού εκτός της τετράδας στο πανευρωπαικό, η εθνική ομάδα προκρίθηκε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013. Εύχομαι να προκριθούν οι νέοι στον τελικό και να κατακτήσουν το Ευρωπαικό Κύπελλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου