Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Φραγκουλάκης: «Θα είμαστε έτοιμοι για EUROPA LEAGUE»



Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε για τη δουλειά που έγινε αυτές τις μέρες στο Καρπενήσι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το να έρθεις σε μία ομάδα που έχει κάνει ήδη τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πώς σε μία-δύο εβδομάδες θα είμαι και εγώ έτοιμος και θα ακολουθήσω κανονικά το πρόγραμμα τους, φτάνοντας στους ρυθμούς τους.


Σε λίγες ημέρες η πρόκληση της Ευρώπης για τον Αστέρα, με τα δύο παιχνίδια στις 19 και 26 Ιουλίου. Ο Φραγκουλάκης τονίζει για τα παιχνίδια του EUROPA LEAGUE: «Από ότι γνωρίζουμε για την Ίντερ Μπακού, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας της, αλλά πιστεύω πώς αυτή την περίοδο έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον Αστέρα και τα παιδιά θα είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν αυτή την ομάδα.»

Ο Φραγκουλάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρόκριση της εθνικής νέων στα ημιτελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με δύο παίκτες του Αστέρα στο ρόστερ της: «Είναι σημαντικό για κάθε ομάδα να μπορεί να πλαισιώσει τις μικρές εθνικές ομάδες όπως κάνει ο Αστέρας. Από δω και πέρα θα πρέπει να δουλέψουν όλες οι ακαδημίες καλύτερα, γιατί πιστεύω ότι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι ακαδημίες των ομάδων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου