Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Οι χορευτικές επιδείξεις της OPEN DANCING στη Νότια Κυνουρία




Το Σάββατο στις 30 Ιουνίου 2012, η σχολή χορού της Νότιας Κυνουρίας OPEN DANCING πραγματοποίησε στην αίθουσα χορού της σχολής χορευτικές επιδείξεις των μαθητών της για το κλείσιμο της διδακτικής χρονιάς που πέρασε.  Γονείς, συγγενείς και φίλοι παρευρέθησαν και απόλαυσαν τις επιδόσεις των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Τα παιδιά εντυπωσίασαν με τη χάρη και τη ζωντάνια τους ενώ οι ενήλικες μας ταξίδεψαν με ρυθμούς latin.

 

Στο τέλος της παράστασης ο Γρηγόρης Ντάσκας, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, τους ευχαρίστησε όλους για τη μέχρι τώρα υποστήριξή τους και ανακοίνωσε ότι στο εξής δε θα συμμετέχει πλέον στη διοίκηση και διαχείριση της σχολής την οποία ο ίδιος ίδρυσε.  Η αποκλειστική ευθύνη περνάει στα χέρια της δασκάλας Ξένιας Δελαβίνη η οποία είναι πια η ιδιοκτήτρια της OPEN DANCING. 

Η κα Δελαβίνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τις επιδόσεις των μαθητών και τον καλοκαιρινό αποχωρισμό.  Η σχολή θα λειτουργήσει κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου 2012 με τμήματα παιδιών, ηλικίας 3,5 και άνω αλλά και ενηλίκων.  Εκτός από τη χορευτική γυμναστική θα διδάσκονται και χοροί latin καθώς και ευρωπαϊκοί. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο χώρο της σχολής από 25 Αυγούστου - τηλ. 6978905374.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου