Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ένας 33χρονος ημεδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε με φορτηγό όχημα 66 αλλοδαπούς.Επιπλέον συνελήφθησαν οι εξήντα έξι (66) αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την Χώρα.
Σε βάρος των τριάντα ένα (31) από αυτούς, κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Συνελήφθη, χθες (5-8-2012) το πρωί, στο Μαρμάρι Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με φορτηγό όχημα εξήντα έξι (66) αλλοδαπούς, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών.
Επιπλέον, συνελήφθησαν οι εξήντα έξι (66) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την Χώρα, ενώ σε βάρος των τριάντα ένα (31) από αυτούς, κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης, γιατί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν, χθες (5-8-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Μαρμάρι Δήμου Ανατολικής Μάνης, εξήντα έξι (66) αλλοδαπούς, σαράντα οκτώ (48) υπηκόους Αφγανιστάν και δεκαοχτώ (18) υπηκόους Πακιστάν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν μεταφερθεί στο σημείο με το φορτηγό όχημα, που οδηγούσε ο 33χρονος, με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από την Χώρα, μέσω θαλάσσης, από ερημική παραλία της περιοχής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.
Η Αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου