Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Σάκης Τσιώλης...... Καλύτερη προοπτική για τον Αστέρα είναι να πάρει κεφάλι στο σκορ



Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μαρίτιμο πως καλύτερη προοπτική για τον Αστέρα είναι να πάρει κεφάλι στο σκορ και αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που υπάρχει στα αποδυτήρια.
Να μπει σε θέση οδηγού στο αυριανό ματς με τηΜαρίτιμο για τον τρίτο προκριματικό γύρο τουΓιουρόπα Λιγκ είναι το σημαντικότερο για τονΣάκη Τσιώλη, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε τον ενθουσιασμό και τη θέληση των παικτών, χαρακτήρισε σπουδαίο το παιχνίδι και αναφέρθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Είναι ένα σπουδαίο ματς αυτό με τη Μαρίτιμο. Υπάρχει ενθουσιασμός και στα αποδυτήρια, ενώ η θέληση των παικτών είναι μεγάλη. Σίγουρα έχουμε μια παρακαταθήκη από τα ματς με την Ίντερ Μπακού. Δείξαμε χαρακτήρα, καθώς πήραμε μια πρόκριση σε έναν αγώνα όπου δεχθήκαμε γκολ στο τέλος και χάσαμε το πρώτο πέναλτι».

Για το πώς περιμένουν το παιχνίδι: «Είναι μια γιορτή και μια ιστορική στιγμή για την πόλη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αποκομίσουμε οφέλη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στην Πορτογαλία. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την τακτική που θα έχει ο Αστέρας: «Θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα της Μαρίτιμο και να βγάλουμε επιθέσεις στους κενούς χώρους. Θα είναι καλύτερη προοπτική να προηγηθούμε».

Για τη Μαρίτιμο: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η τακτική μας θα είναι επιθετική, αλλά θα είμαστε προσεκτικοί στις ζώνες άμυνας και στην αμυντική μας συμπεριφορά. Εδώ έχουμε μια ομάδα που πάει σε απευθείας παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι που θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου