Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τα Αρκαδικά Προιόντα στις Η.Π.Α.




Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων

Η αμερικανική αγορά αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τα αρκαδικά προϊόντα. Τα αρκαδικά προϊόντα θα αποτελέσουν την αγαπημένη επιλογή για το αμερικανικό καταναλωτικό κοινό από τη στιγμή που θα τα γνωρίσει.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρούκα στην  πρόταση του τέως Κυβερνήτη της Ανατολικής Περιφέρειας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής  κ. Ιωάννη Βέμη, για την διοργάνωση συνάντησης μεταξύ επιχειρηματιών και φορέων ομογενών των Η.Π.Α. με Αρκάδες επιχειρηματίες. 

Σύσσωμη η Διοικητική Επιτροπή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμεληρίου Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, καλοσώρισαν τα μέλη του Παναρκαδικού Συνδέσμου στην συνάντηση μεταξύ αυτών ήταν πολλοί επιχειρηματίες, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Α..

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με τους ομογενείς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα αρκαδικά προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά των Η.Π.Α., στην οποία και οι ίδιοι δραστηριοποιούνται.

«Στο Επιμελητήριο εργαζόμαστε εντατικά πάνω στο χτίσιμο μιας στρατηγικής εξαγωγών για τα προϊόντα μας και εκπαίδευσης των επιχειρήσεών μας προς αυτήν την κατεύθυνση» αναφέρει κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας ενώ δεν παραλείψε να  ευχαριστήσει την στήριξη των ομεγενών «στα δύσκολα ήρθα να μας στηρίξουν, να μας δώσουν ευκαιρίες» τονίζει.

Στη διάρκεια της συνάντησης μέλη του Παναρκαδικού Συνδέσμου και επιχειρηματίες της Αρκαδικής ομογένειας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Αρκαδικά Προιόντα που τους προσέφεραν οι Αρκάδες επιχειρηματίες.
Πριν από το τέλος της συνάντησης η Διοίκηση του Επιμελητήριου παρέδωσε στους επιχειρηματίες της Αρκαδικής ομογένειας, έναν ολοκληρωμένο φάκελο με τις Αρκαδικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις για την καλύτερη ενημέρωσή τους και την άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ευχαριστούν θερμά τον Παναρκαδικό Σύνδεσμο για την άψογη συνεργασία καθώς και τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και ευχήθηκαν αυτή η συνάντηση να αποτελέσει  σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη συνεργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου