Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο Δήμος Γορτυνίας παρέλαβε τους πρώτους εκατό μπλε κάδους ανακύκλωσης




Ο Δήμος Γορτυνίας παρέλαβε τους πρώτους εκατό μπλε κάδους ανακύκλωσης που θα διανεμηθούν σε όλες τις Δημοτικές ενότητες του Δήμου σε κεντρικά σημεία για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι Δημότες. Οι κάδοι θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, και θα δέχονται τις συσκευασίες από αλουμίνιο, λευκοσίδηρο, πλαστικό, γυαλί και χαρτί.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος με επιστολή του προς τους Δημότες, τους καλεί να συμβάλλουν όλοι ενεργά στην ανακύκλωση των συσκευασιών που χρησιμοποιούν ξεκινώντας από την διαλογή στην πηγή που είναι το σπίτι μας, η τοπική μας κοινότητα, ο Δήμος μας. Όπως αναφέρει στην επιστολή του:
“Καλούμαστε όλοι να αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια και να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας την ανακύκλωση, ως το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την οριστική λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των αποβλήτων και των χωματερών. Η συμμετοχή όλων μας στην ανακύκλωση των συσκευασιών αποτελεί ανάγκη και είναι επιβεβλημένη, γιατί μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε με τις ενέργειές μας να διατηρήσουμε τον τόπο μας όμορφο και καθαρό, όπως αξίζει σε μας και στα παιδιά μας”.




Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου