Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ θέλει σήμερα ο Αστέρας


Μετά την πρόκριση επί της Ίντερ Μπακού, οι Αρκάδες καλούνται να κάνουν ένα ακόμα... ευρωπαϊκό βήμα, να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ και να κρατήσουν αήττητη την εστία τους κόντρα στη Μαρίτιμο (NewsIt, Novasports 1).
Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη είναι ενθουσιασμένοι για την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους και θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ.


Ο Αστέρας Τρίπολης ελπίζει να έχει και την συμπαράσταση των φίλων του, καθώς η πόλη βρίσκεται σε… ευρωπαϊκή διάθεση από την περασμένη εβδομάδα και την ιστορική πρόκριση επί της Ίντερ Μπακού.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Μπαρτολίνι, που είναι τραυματίας. Ο Τσαμπούρης θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ ο Φραγκουλάκης φαίνεται να έχει προβάδισμα να παίξει αριστερός χαφ έναντι του Φορμίκα.
Ο Σάκης Τσιώλης έχει αποκαλύψει ουσιαστικά τα πλάνα του για την αρχική 11άδα, στην οποία θα βρίσκονται εκτός απροόπτου οι Μπαντής, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Άλβαρες, Ναβάρο, Φραγκουλάκης (ή Φορμίκα), Ράγιος και Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου