Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής στην Κορινθία.



Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός, για κλοπή και παράνομη κατοχή μαχαιριού.
Κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, χρήματα και ένα μαχαίρι.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) υποθέσεις, απόπειρας κλοπής σε καταστήματα και κλοπής οχήματος, στην ευρύτερη περιοχή του Ισθμού και στο Λουτράκι Κορινθίας.

Συνελήφθη, χθες (28-10-2012) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, για κλοπή, απόπειρα κλοπής και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, χθες (28-10-2012) το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή του Ισθμού Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα-υπεραγορά, καθώς και ένα αυτόματο μηχάνημα πώλησης προϊόντων σε άλλο κατάστημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, προχθές (27-10-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, αφαίρεσε μία μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της. Στην κατοχή του, βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των -208- ευρώ, καθώς και ένα μαχαίρι. 
Ο 19χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου