Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ένας 49χρονος ημεδαπός για μαστροπεία στην Κορινθία.




Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών για παράβαση της νομοθεσίας «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Συνελήφθη, χθες (20-10-2012) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 49χρονος ημεδαπός, για μαστροπεία.
 Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος κανόνισε επ’ αμοιβή ερωτικό ραντεβού, προάγοντας στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι του χρηματικού ποσού των -900- ευρώ, δύο (2) αλλοδαπές γυναίκες, μία (1) 23χρονη υπήκοο Αλβανίας και μία (1) 22χρονη υπήκοο Ρουμανίας, διευκολύνοντας την ερωτική δραστηριότητα, μεταφέροντας αυτές σε ξενοδοχείο.


Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, καθώς και το χρηματικό ποσό των -900- ευρώ.

Σε βάρος των ανωτέρω γυναικών, σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως, ενώ επιπλέον, σε βάρος της 23χρονης εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου