Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και καταστήματα στην Μεσσηνία.



Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, ενώ αναζητείται ακόμα ένας συνεργός τους.
Συνολικά από την δράση τους είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, με αξία που ξεπερνά τις -8.500- ευρώ. 
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) υποθέσεις κλοπών, σε οικίες και καταστήματα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. 



Συνελήφθησαν, χθες (27-10-2012) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 31 και 33 ετών αντίστοιχα, για κλοπή, ενώ αναζητείται ακόμα ένας (1) συνεργός τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, το τελευταίο πενθήμερο, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, είχαν διαπράξει δύο (2) διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες, όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς επίσης και τρεις (3) κλοπές σε καταστήματα-υπεραγορές, όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα.

Συνολικά από την δράση τους είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, με αξία που ξεπερνά τις -8.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου