Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο «Ορφέας» Τρίπολης στον εορτασμό των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών πολέμων




Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων που διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης και τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων.
Οι εκδηλώσεις θα έχουν ως κύριο θέμα: «Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912 – 2012 – Η εξόρμηση του Ελληνισμού» και βασικός ομιλητής θα είναι ο αντιπρόεδρος του «Ορφέα» Τρίπολης, ο Επισμηναγός κ. Δημήτρης Φωτόπουλος.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων στην αεροπορική Βάση Δεκελείας (Τατόι), θα περιλαμβάνει:

*      Χαιρετισμό από τον Ταξίαρχο Διοικητή ΣΔΙΕΠ / Π.Α. κ Παναγιώτη Γεωργακόπουλο
*      Ιστορικό - πολιτικό και πολιτιστικό πλαίσιο εποχής Βαλκανικών Πολέμων από τον Επισμηναγό κ. Δημήτρη Φωτόπουλο
*      Επιχειρήσεις σε στεριά και θάλασσα από τον Υποπλοίαρχο κ. Μιχαήλ Αλεξανδρέσκο.
*      Προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕΘ’ ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ»
*      Επετειακό μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα. (Στο πιάνο θα συνοδεύει η κα. Πόπη Ηλιάκη και στο σόλο που θα ακουστεί ο τενόρος κ. Ευστράτιος Φιλιππόπουλος)

Καλούμε όλους τους φίλους μας στην Τρίπολη και στην Αθήνα να παρακολουθήσουν τις παραπάνω εκδηλώσεις που αποτελούν σταθμό για το σωματείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου