Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δεύτερος ο Ουσέρο για γκολ αγωνιστικής



Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Αστέρα έχει συγκεντρώσει το 40,83% των ψήφων και υστερεί μόνο του Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει το 53,93% των ψήφων. Στην 3η θέση ακολουθεί ο Κεντάλ του Πλατανιά με 5,24%.

Η ψηφοφορία λήγει την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής στο Novasports.gr/Facebook.



Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ξάνθη

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Ξάνθη, όπου δεν υπολογίζονται οι Περόνε, Σανκαρέ, που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και κατοχής μπάλας στο γήπεδο, ενώ ολοκληρώθηκε με προπονητικό «διπλό»

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι Πιπίνης, Μπαρτολίνι, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε ατομικό για προληπτικούς λόγους.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Ξάνθης θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα.

Τσαμπούρης: «Να ανεβάσουμε επίπεδο τον Αστέρα»

Ο Σάββας Τσαμπούρης με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova «Ώρα των πρωταθλητών» τόνισε πως στόχος όλων στην Τρίπολη είναι να ανεβάσουν τον Αστέρα ένα επίπεδο παραπάνω.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό ξεκίνημα που πραγματοποιεί ο Αστέρας στο φετινό πρωτάθλημα, μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας και ευχήθηκε να αγωνιστούν ξανά στην Ευρώπη του χρόνου.

Τα βασικότερα σημεία των όσων δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης έχουν ως εξής:

Για το αν θεωρεί έκπληξη τη φετινή παρουσία του Αστέρα: «Σίγουρα δεν μπορούμε να το πούμε έκπληξη. Έκπληξη μπορούμε να πούμε το γεγονός ότι  βρισκόμαστε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε μία ομοιογένεια, γνωριζόμαστε από πέρυσι και φετινός μας στόχος είναι να βρισκόμαστε ανάμεσα στις πρώτες πέντε θέσεις».

Για το αν ο Αστέρας θα αντέξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και θα παλέψουμε μέσα στη χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το «κλειδί» της επιτυχίας: «Στην ομάδα υπάρχει ο ίδιος κορμός με πέρυσι. Ο ίδιος προπονητής και η ίδια φιλοσοφία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ υγιές σωματείο και το μόνο που μας απασχολεί είναι το αγωνιστικό κομμάτι».

Για το ρόστερ: «Φαίνεται ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Από τα τελευταία χρόνια έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ φέτος και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είμαστε στην τρίτη θέση».

Για τη ζωή στην επαρχία σε σχέση με την Αθήνα: «Οι πειρασμοί στην Αθήνα είναι πολλοί περισσότεροι και για αυτό θα έλεγα ότι το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να βρίσκεται σε μια επαρχιακή ομάδα».

Για την Ευρώπη:  «Σίγουρα ήταν πολύ ωραία εμπειρία και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Μόνο μερικοί παίκτες είχαν εμπειρία από Ευρωπαϊκό παιχνίδια. Για όλους τους υπόλοιπους είναι καινούργια εμπειρία. Εύχομαι να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη».

Για το αν μπορεί ο Αστέρας να πάει ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα: «Είναι πρόκληση για εμάς που έχουμε τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους του πρωταθλήματος στην έδρα μας. Αυτό που θέλουμε όλοι στον Αστέρα είναι να ανεβάσουμε την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω»

Προτάθηκε ο Ουσέρο για γκολ αγωνιστικής

Ο Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης προτάθηκε από την αρμόδια Επιτροπή για το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής, που θα ψηφιστεί από τους φιλάθλους.

Η ψηφοφορία λήγει την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι. Αντίπαλοι του Ισπανού χαφ για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής είναι ο Ουκάρ του Πλατανιά και ο Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής στο Novasports.gr/Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου