Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ .... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012





Ο Δήμος Μεγαλόπολης καλεί όλα τα παιδιά της πόλης μας, να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει αυτά τα Χριστούγεννα, και σας περιμένει για να σας μοιράσει χαρά, χαμόγελο και ελπίδα για την καινούρια χρονιά.


·                    Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 8.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο-Κινηματογράφο του Δήμου Μεγαλόπολης, η χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, θα μας τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια και τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

·                    Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ. η Κεντρική πλατεία θα φιλοξενήσει το «Μαγικό κόσμο του Αϊ- Βασίλη». Μια ξεχωριστή εκδήλωση όπου ο Αϊ- Βασίλης, με το τεράστιο εντυπωσιακό σπίτι του και την χαρούμενη παρέα του, θα έρθει στην πόλη μας. Τα παιδιά θα του πουν επιθυμίες τους και θα  ακούσουν Χριστουγεννιάτικες  ιστορίες, θα γράψουν γράμμα στον Αι-Βασίλη και  θα παίξουν με το παιχνιδιάρικο ξωτικό, την εντυπωσιακή  νεράιδα και τον Τάρανδο.

·                    Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, στις 4.00 μ.μ. το «Χριστουγεννιάτικο Τρένο» θα φτάσει στο χωριό Χράνοι όπου θα διοργανωθεί εορταστική εκδήλωση για την υποδοχή του.  Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να  γνωρίσουν το τρένο σαν μέσο μαζικής μεταφοράς και να πάρουν μέρος σε διαδραστικά δρώμενα, δραστηριότητες, κατασκευές, αφήγηση παραμυθιών κ.α.


Ελάτε να ζήσουμε όμορφες γιορτινές μέρες και αφήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας συνεπάρει.
                                                                                                    


                                                                                                                          ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου