Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) αρπαγές τσαντών, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στην Κορινθία.



Συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις αρπαγές τσαντών, καθώς και μία κλοπή οχήματος στην Κόρινθο και στο Λουτράκι Κορινθίας.
Συνελήφθη, χθες (9-12-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή και κλοπή οχήματος, ενώ αναζητείται ακόμα ένας συνεργός του.

Ειδικότερα, χθες (9-12-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, κατέλαβαν τον 25χρονο, να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει, προχθές (8-12-2012) το απόγευμα από την Κόρινθο Κορινθίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, ο 25χρονος,  είχε διαπράξει και τις εξής περιπτώσεις αρπαγής τσαντών:
  • Την 7-12-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφαίρεσε με την χρήση σωματικής από ημεδαπή, τσάντα ώμου, η οποία περιείχε χρήματα, ένα (1) κινητό, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
  • Την 8-12-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
  • Την 9-12-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, μαζί με ακόμη ένα άτομο, αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Στην κατοχή του 25χρονου, βρέθηκε μέρος από τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου