Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού στην Κορινθία



Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, υπόθεση ληστείας σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 30-11-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Καστράκι Δήμου Νεμέας Κορινθίας.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, συνελήφθησαν χθες (04-12-2012) το πρωί, στο Καστράκι Δήμου Νεμέας Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 41 και 26 ετών αντίστοιχα, για παράνομη κατοχή όπλου. Επιπλέον, σε βάρος τους εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης για ληστεία, από τον κ. Ανακριτή Κορίνθου.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, την 30-11-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Καστράκι Δήμου Νεμέας Κορινθίας, αφού επιτέθηκαν στον 43χρονο κατά το χρόνο που αυτός έμπαινε στην οικία του, με την χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι μήκους -30- εκατοστών, καθώς και μέρος των χρημάτων που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Για την ίδια υπόθεση, εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος ακόμα ενός 27χρονου ομοεθνή τους, ο οποίος είχε συλληφθεί την 30-11-2012, γιατί διέμενε παράνομα στην χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου