Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Αστέρας .....Μπήκε ο Περόνε στην προπόνηση




Η αντίστροφη μέτρηση για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, ξεκίνησε απόψε με τον προπονητή του Αστέρα Σάκη Τσιώλη να βλέπει να παίρνει μέρος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μετά από αρκετό καιρό, τον Εμμάνουελ Περόνε.
 Ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής στο γήπεδο και ανάπτυξης παιχνιδιού. Κατά τα άλλα, τα
προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σάκης Τσιώλης εν όψει του αγώνα με τον Άρη, είναι οι απουσίες των Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Σανκαρέ, Μπακασέτα, ενώ ο Χρήστος Πιπίνης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.


Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπου αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Άρη.

Η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Άρη

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα διατίθενται την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 από τις 11.00 π.μ. έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€. Στη θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται επίσης και εισιτήρια για φιλάθλους με κάρτα ανεργίας στη τιμή των 10€.  Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους  είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.
Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.30μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.

Βίντεο-ρετρό από την Κυριακή

Σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου, την Κυριακή θα παιχθεί από τα matrix του γηπέδου του Αστέρα, βίντεο-ρετρό από το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Αστέρας στην Α’ Αρκαδίας την αγωνιστική περίοδο 1987-1988.

Αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα από τον Αστέρα στην προσπάθεια του να τιμήσει παλιές μεγάλες στιγμές της ομάδας, ενώ και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες του φετινού πρωταθλήματος θα υπάρχει και άλλο ανάλογο οπτικοακουστικό υλικό από την ιστορία του συλλόγου.

Στην Τρίπολη παίζουν νέοι και έφηβοι

Στην Τρίπολη παίζουν το Σαββατοκύριακο οι δύο «μικρές» ομάδες του Αστέρα, η νέων (Κ-20) και η εφήβων (Κ-17), που υποδέχονται τις αντίστοιχες ομάδες του Άρη και του ΟΦΗ στα πλαίσια των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα θα υποδεχθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, ενώ η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ. την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ, επίσης στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου