Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Προπόνηση υπό καταρρακτώδη βροχή ο Αστέρας




Κάτω από καταρρακτώδη βροχή συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Άρη (17.15), με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις με μπάλα και τεχνική στο γήπεδο.
 Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης είναι πώς μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Μπαρτολίνι, που όμως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Άρη, επειδή συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.
 Στα δυσάρεστα της προπόνησης, ο τραυματισμός του Μπακασέτα, που έπαθε διάστρεμμα και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πώς θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη.

 Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής τον Ουσέρο, που εκτός της τιμωρίας του (αποβλήθηκε στην Ξάνθη) έκανε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για λίγες ημέρες, ενώ ο Σανκαρέ, συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας.
 Ο Πιπίνης και ο Περόνε συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα σήμερα και ουσιαστικά αύριο θα κριθεί, αν θα είναι στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για τον αγώνα της Κυριακής.
 Τέλος, στην Τρίπολη βρίσκεται ο Χουανίτο που ήρθε για να ενημερώσει την ομάδα πώς πηγαίνει ο δικός του τραυματισμός. Η αποθεραπεία του Ισπανού ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένεται η επιστροφή του το συντομότερο δυνατό.

«Οκτάρα» για τους παίδες
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Τρίπολης  8-0

Ευχάριστο πρωινό για τους μικρούς του Αστέρα Τρίπολης, αφού νίκησαν πολύ εύκολα την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης με το ευρύτατο σκορ 8-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Φατούρος (2), Ρεντούλης (2) και από ένα οι Γιαν. Παπαγεωργίου, Δημ. Παπαγεωργίου, Νάτσης και Μ. Γεωργόπουλος.
Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Νίκας
Αστέρας Τρίπολης :  Τσιώσης, Τσέκος, Τζαβάρας, Παπαγωργίου Γ., Φατούρος, Μπαλάσης, Κοντογιαννόπουλος, Αθανασιάδης, Νάτσης, Καραμήτος και Παπαγεωργίου Δ. Έπαιξαν ακόμα και οι Θεοδωράκης, Ρεντούλης, Μιχ. Ρούτσης, Φούφας, Γ. και Δ. Νίκιας , Γεωργόπουλος Μ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου