Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Β. Γιαννακούρας: Ικανοποίησή για την επίσημη διάψευση του Υπουργού ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μεταφοράς του ιστορικού Συντάγματος από την Τρίπολη
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας προέβη στη  εξής δήλωση:

«Κατά την άποψή μας οι αποφάσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του ΓΕΕΘΑ δεν είναι ούτε διαδόσεις ούτε φήμες. Η Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του Αρκαδικού λαού αντέδρασε άμεσα, κινητοποιώντας όλους τους θεσμικούς φορείς (Εκκλησία, Δημοτικές Αρχές, επιστημονικούς συλλόγους, παραγωγικούς φορείς, Ένωση Τριπολιτών Αττικής, Πανελλήνια Ένωση  Αρκάδων) έτσι ώστε να ανατραπεί το κακοσχεδιασμένο σενάριο της απομάκρυνσης του 11ου Συντάγματος Πεζικού από την Τρίπολη. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την επίσημη διάψευση του Υπουργού, στην οποία δηλώνει ρητά ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μεταφοράς του ιστορικού Συντάγματος από την Τρίπολη. Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και όλοι μαζί επιτύχαμε την παραμονή του 11ου Συντάγματος».
Σε αυτούς που με ανακοίνωσή τους προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την απουσία τους από την κοινή αυτή προσπάθεια όλων των φορέων της Αρκαδίας , τους διαμηνύουμε ότι στη σημερινή κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και την Πελοπόννησο δε χωρούν επικοινωνισμοί για λόγους δημιουργίας εντυπώσεων, παρά μόνο συλλογική και άδολη προσπάθεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου