Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Γιαν. Καστρίτης: «Πάση θυσία νίκη»




Μιλώντας για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας, το οποίο πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε, απέναντι σε μία ομάδα που φαινομενικά έχουμε τους ίδιους στόχους.
 Ο ΟΦΗ αδικείται από τη βαθμολογική του θέση και αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάει, καθώς έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς. Το ρόστερ του αποτελείται από ποιοτικούς παίκτες με θητεία και στην Α1 κατηγορία.


Εμείς προετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.»

Νέα νίκη για τους παίδες

Η παιδική ομάδα του Αρκαδικού έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κερδίζοντας με 44-42 τον Ακάδημο, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο πρόκρισης για το φάιναλ φορ.

Το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά ο Αρκαδικός ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή μέρα τον Γατσόπουλο που σημείωσε 20 πόντους, ευστοχώντας σε τρία τρίποντα.

Βοήθησαν σημαντικά στην επίθεση και οι Σταματόπουλος, Κουμπούνης, Κουρόγιωργας, ενώ όλοι οι παίκτες του Αρκαδικού έβαλαν το δικό τους… λιθαράκι για τη νίκη αυτή.

Στη συνέχεια του παιδικού πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα 80 στον πρώτο ημιτελικό και ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό, όπου θα συναντήσει το νικητή του άλλου ημιτελικού ζευγαριού.

Διαιτητές: Καρδαράς, Δαικούδης
Δεκάλεπτα: 12-6, 21-18, 31-30, 44-42
Αρκαδικός (Παπαχαραλάμπους): Κουμπούνης 8, Γατσόπουλος 20 (3), Σταματόπουλος 10, Κουρόγιωργας 6 (1), Καπετάνιος, Μπρότσης, Λιάδης, Τράκας, Λιακόπουλος, Ζαχαρόπουλος.
Ακάδημος (Ροζακέας): Χαλικούρας 2, Δημητρόπουλος 10, Τριανταφυλλόπουλος 2, Καραμπάτσος 5, Ανδρουτσόπουλος 5, Κωστόπουλος 12, Κουλόπουλος 2, Μουτσούρης 2, Ανδριανόπουλος 2, Καλλικούνης, Γιαννακόπουλος, Πλάκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου