Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

'' Δεν υπάρχουν τα έγγραφα ''

ΑΦΑΝΤΑ  ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ''ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ'' ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...

 Δεν υπάρχουν στα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών, έγγραφα σχετικά με τις επίσημες συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού , Γιώργου Παπανδρέου, και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου 

με τους επικεφαλής διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων, τον Ιανουάριο του 2011, στο Νταβός, στο πλαίσιο της Συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
 Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από αίτηση κατάθεσης εγγράφων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου στο υπουργείο Οικονομικών.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητούσε να κατατεθούν και να γνωστοποιηθούν έγγραφα σχετικά με τις συναντήσεις των Γ. Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσαντίνου με τους επικεφαλής των τραπεζικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και οι διοικητές των τραπεζών HSBC και UBS και ειδικότερα, πρακτικά συναντήσεων, απολογιστικές εκθέσεις και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο, που να αφορά στο περιεχόμενο των συναντήσεων καθώς και στοιχεία για τη διαλεύκανση της ''λίστας Λαγκάρντ ''.


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου