Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε οικία στην Αργολίδα



Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία (1) υπόθεση κλοπής σε οικία, στην περιοχή «Κατσικάνια» του Δήμου Άργους Αργολίδας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, προχθές (19-1-2013) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 17 και 20 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα έναν (1) 17χρονο ημεδαπό ΡΟΜΑ, συνεργό τους .

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, προχθές (19-1-2013) το μεσημέρι, στην περιοχή «Κατσικάνια» του Δήμου Άργους Αργολίδας, αφού μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν γεωργικό μηχάνημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις, ενώ στην κατοχή του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου