Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε 55 αλλοδαπούς.



Επιπλέον συνελήφθησαν οι πενήντα πέντε (55) αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.
Σε βάρος των τριάντα τριών (33) από αυτούς, θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Συνελήφθη, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, χθες (7-1-2013) το βράδυ, στο Πόρτο Κάγιο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ένας (1) 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί μετέφερε παράνομα και διευκόλυνε την έξοδο από την χώρα, σε πενήντα πέντε (55) αλλοδαπούς, διαφόρων εθνικοτήτων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πενήντα πέντε (55) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την χώρα, ενώ σε βάρος των τριάντα τριών (33) από αυτούς θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, γιατί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες (7-1-2013) το βράδυ, στο Πόρτο Κάγιο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στη διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού Κότρωνα –Πόρτο Κάγιο με τη Δημοτική Οδό Λάγιας – Αχιλείου, εντοπίστηκαν πενήντα πέντε (55) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, Πακιστάν, Συρίας, Ιράν, Ιράκ και Μπαγκλαντές.
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν μεταφερθεί στο σημείο από την Αθήνα, με δύο οχήματα, από τα οποία το ένα οδηγούσε ο 26χρονος, με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από την χώρα για Ιταλία, μέσω θαλάσσης, από ερημική παραλία της περιοχής. Τα οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου