Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ένας 33χρονος για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στην Αρκαδία.



Ύστερα από άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.

Συνελήφθη, χθες (17-1-2013) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα.


Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο 33χρονος, χθες (17-1-2013) το απόγευμα, αφού μπήκε σε κατάστημα – αγορά τροφίμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και την χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από 76χρονο ημεδαπό, υπεύθυνο του καταστήματος, χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου