Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 90χρονης ημεδαπής στην Κορινθία.



Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ληστεία σε βάρος 90χρονης ημεδαπής, που έγινε χθες (7-1-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου, χθες (7-1-2013) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, μία (1) 42χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, καθώς και δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, ένας 13χρονος και μία 14χρονη, για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι ανωτέρω, χθες (7-1-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφού πήγαν στην οικία της 90χρονης, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, είδη διατροφής, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου