Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.Δ.Ε.



Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) υλοποιεί το πρόγραμμα:


Συμβουλευτικής & Επανακατάρτισης Ανέργων – 2η Ευκαιρία

«Τώρα μπορείς να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στην απασχόληση, μέσα από το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Επανακατάρτισης Ανέργων, που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων».


Προϋπόθεση Συμμετοχής: Να είσαι απολυμένος-άνεργος από επιχείρηση που ανήκει σε έναν από τους παρακάτω κλάδους:
- Λιανικό Εμπόριο,
- Εμπορία, Διακίνηση και Συντήρηση Αυτοκινήτων
- Κατασκευές / Δομικά Υλικά

Δράση 2 – Παρακολούθηση Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης: Παρακολούθηση προγραμμάτων κατάρτισης, διάρκειας 280 ωρών, τα οποία σχεδιάζονται με βάση τα αποτελέσματα της προσωπικής συνέντευξης και του σχεδίου δράσης που έχει δημιουργηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα. Η παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης είναι επιδοτούμενη με €5 (μικτό) ανά ώρα κατάρτισης. Η συμμετοχή στα προγράμματα κατάρτισης είναι υποχρεωτική. Ο καταρτιζόμενος υπογράφει σχετικό συμφωνητικό με αναλυτικούς όρους συμμετοχής.


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς μια μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) ή στα κεντρικά γραφεία της ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200  και  Ιακωβάτων  61,  111 44 Κ. Πατήσια,  Αθήνα).

Στη συνέχεια θα υπάρξει ενημέρωση (ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας) για την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών από τα οποία θα προκύπτει η ταυτοπροσωπία και η ανεργία του ωφελούμενου καθώς και η συνάφεια της δραστηριότητας του πρώην εργοδότη με τους τρείς επιλέξιμους κλάδους (1. λιανικό εμπόριο, 2. εμπορία, διακίνηση και συντήρηση αυτοκινήτων και 3. κατασκευές / δομικά υλικά).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2710230233 (κος Μεγρέμης) και 2710227141 (κα Τζανετοπούλου).



ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου