Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ‏


Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, και της τελετής των  Εγκαινίων  της Ιματιοθήκης Αγάπης της  Μητροπόλεως μας,  ευλόγησε και ευχήθηκε τα δέοντα στο Θεοφρούρητο  Ποίμνιο της Ενορίας του Μητροπολιτικού Ναού και όχι μόνο.  Eν συνεχεία προέβη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως.

Η ως άνω  εκδήλωση  έγινε στο Πνευματικό του Κέντρο της Μητροπόλεως, επί της Πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου (Ανεξαρτησίας).
Πλήθος Ενοριτών και Τριπολιτών, αρχόντων   και φίλων της Ενορίας μας, παρευρέθη  στη παραπάνω εκδήλωση, όπου και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους μας, Κληρικούς και Λαϊκούς να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε τις ευχές μας για το Νέο Έτος.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο είχε φροντίσει να υπάρχει ένα πλούσιο κέρασμα, ζεστό τσάι, καφές και πρωινό για όλους,  ενώ οι γυναίκες της ομάδας << ΣΥΝΑΞΙΣ >>   πρόσφεραν τα νόστιμα σπιτικά χειροποίητα  γλυκίσματα.
Ο Αιδ. Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Ιωάννης και  το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο,  ευχαριστεί όλους για   την στηρίξει  και παρουσία τους στα δρώμενα της Ενορίας μας,  αλλά και το  χρυσοχόο   κ. Γεώργιο  Μέγγο,  για την προσφορά μιας ασημένιας εικόνας που  κέρδισε ο τυχερός ο οποίος βρήκε το φλουρί.
Καλή και Ευλογημένη Χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου