Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος


Ο Πρόεδρος Γιαννακάκος Βασίλειος και τα μέλη του Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος  (Π.Ο.Ε.), εύχονται σε όλους χρόνια πολλά και το έτος 2013 να είναι με υγεία ευημερία και δημιουργία.
Η Π.Ο.Ε. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα
της ομοσπονδίας Τζώρτζ 9, 1ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος στην Αθήνα.
Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Π.Ο.Ε., τους Αρκάδες και φίλους της Αρκαδίας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, στην οποία θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταμώσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές και να μιλήσουμε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Αρκαδία.
♦        Η Π.Ο.Ε. με αποφάσεις του Δ.Σ. έχει σχεδιάσει, προγραμματίσει και θα υλοποιήσει εκδηλώσεις με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο όπως:
       I.            Πολιτισμός: «Γέφυρες Πολιτισμού» με στόχο την εξασφάλιση της πρόσβασης των μελών και όχι μόνο σε σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Αθήνα, στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Αρκαδία και άλλους τόπους.
    II.            Ίδρυση Λέσχης των Τεχνών και του Αθλητισμού με δράσεις που αφορούν στο θέατρο, κινηματογράφο, μουσική, ζωγραφική, τραγούδι, χορό, αθλητισμό κ.α.
 III.            Ίδρυση Ομίλου ή Συμβουλίου Αρκαδικής Νεολαίας με σκοπό να γνωριστούν οι νέοι, να πραγματοποιούν δράσεις που θα καλλιεργούν τις κλίσεις, θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους, να αποκτήσουν βήμα της δικής τους έκφρασης, αλλά και να διατηρήσουν την επαφή και να γνωρίσουν την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Αρκαδία, καθώς και να αναπτύξουν δεσμούς με τους νέους της Ομογένειας Αρκαδικής καταγωγής.
IV.            Δράσεις Κοινωνικής Αναφοράς για την ανάπτυξη της Αρκαδίας, την επίλυση προβλημάτων και θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας Αρκάδες, την ανάπτυξη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, τη συμμετοχή των μελών της Π.Ο.Ε. σε δράσεις εθελοντισμού και τη διάδοση αυτού, την προστασία του ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος και των μνημείων της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, ιδιαίτερα της Αρκαδίας. Όλα αυτά βέβαια με τη στενή συνεργασία, αρωγή και συμπαράσταση όλων των θεσμικών φορέων και των πολιτών.    
   V.            Επιστήμη: Διοργάνωση συνεδρίων, συμποσίων, ημερίδων, επιστημονικών ανακοινώσεων από Αρκάδες επιστήμονες και όχι μόνο, με σκοπό την ανταλλαγή των επιστημονικών γνώσεων, τη διάχυση αυτών και τις εφαρμογές της επιστήμης σε συνδυασμό με τιε σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις  που θα αποβλέπουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.
Προσκαλούμε τους Αρκαδικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Αττική και σε όλη τη χώρα, τους νέους, τους φοιτητές-σπουδαστές, τους επιστήμονες, τους καλλιτέχνες, τους αθλητές, τους ειδικούς, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και θεσμικούς φορείς, να πλαισιώσουν την Π.Ο.Ε., να καταθέσουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τις προτάσεις τους, που  μας είναι ειλικρινά απαραίτητες, ώστε με τις γνώσεις, την πείρα και την εμπειρία, από κοινού όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
Παρακαλούμε και περιμένουμε την ανταπόκριση και την συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση

Νίκος Ι.Τσιντής
Υπεύθυνος Τύπου και
Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου