Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων οργανώνει την 3η Ημερίδα για τα Ναρκωτικά – Μάστιγα του αιώνα



Στις 19 Δεκεμβρίου η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων οργανώνει την 3η Ημερίδα κατά των Ναρκωτικών – Μάστιγα του αιώνα στην μεγάλη αίθουσα στο ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ”, Πανεπιστημίου 52 – Αθήνα και ώρα 5.00 μ.μ.
Ημερίδα αυτή τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Ευάγγελο Γιαννακούρα.

Το πρόγραμμα θα διακριθεί σε τρεις ενότητες: Α) Ενότητα «Πρόληψη», Β) Ενότητα «Καταπολέμηση», Γ) Ενότητα «Αποκατάσταση» και θα καλυφθεί από επιστημονική ομάδα, η οποία δραστηριοποιείται κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ – 18 και άνω – ΚΕΘΕΑ και όλες οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο Λεκανοπέδιο Αττικής.
Την εκδήλωση αυτή θα τιμήσουν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Υγείας κ.Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι Βουλευτές κύριοι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος – Ιωάννης Πανούσης – Θεόδωρος Δρίτσας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Ευάγγελος Γιαννακούρας, οι Δήμαρχοι Δήμου Τρίπολης κ.Ιωάννης Σμυρνιώτης και Δήμου Γορτυνίας κ.Ιωάννης Γιαννόπουλος.
Έχουν κληθεί: ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας, οι Καθηγητές Πανεπιστημίου κύριοι Ιωάννης Παπαδημητρίου και Νίκος Χρονόπουλος.
Ο αγώνας κατά των ναρκωτικών είναι μακρύς και δύσκολος και δεν εξαντλείται σε επετειακές ημέρες. Πρέπει να έχει συνέχεια και διάρκεια. Στόχος πολιτείας και κοινωνίας η πρόληψη, η θεραπεία και η επανένταξη των χρηστών. Για να αντισταθούμε στην επέκταση να προστατεύσουμε τους χρήστες.
Σ’ αυτήν την προσπάθεια όλοι έχουμε καθήκοντα και ρόλο. Το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν είναι της διπλανής πόρτας. Μας αφορά όλους και πρέπει να δείξουμε τη θέληση και την αποφασιστικότητά μας. Η πολιτεία έχει το βάρος της ευθύνης. Να ενισχύσει το οπλοστάσιο. Για ανελέητο πόλεμο κατά των εμπόρων. Για δημιουργία νέων αποτελεσματικών δομών. Για ανάπτυξη συνδυασμένων δράσεων στα πλαίσια ενός ευρωπαϊκού και εθνικού σχεδιασμού.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας


Γ. ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ


Π. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου