Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Επιτυχημένη η εκδήλωση την Πρωτοχρονιά στο Μαίναλο




Την Πρωτοχρονιά , στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου , ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης και τη Διεύθυνση του χιονοδρομικού κέντρου διοργάνωσε με πολλή μεγάλη επιτυχία μια εκδήλωση με αφορμή την έναρξη  λειτουργίας του Χιονοδρομικού Οστρακίνα.
Πλήθος κόσμου επέλεξε το Χιονοδρομικό , για να περάσει την πρώτη μέρα του χρόνου που έκρυβε πολλές εκπλήξεις για όλους!

Μουσική υπό τους ήχους   DJ , λαμπαδηδρομία από σκιέρ με δάδες , οι οποίοι και άναψαν φωτιά στο χιόνι ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρίπολης  Γιάννης Σμυρνιώτης έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα .
Το τσουκαλόκαυτο που τιμήθηκε δεόντως από όλους συνόδευε την ξεχωριστή πρώτη μέρα του χρόνου αλλά και την μαγική ατμόσφαιρα του χιονισμένου τοπίου.
Τις εντυπώσεις έκλεψε και το φωτεινό σχήμα , στην πλαγιά του βουνού , που ανέγραφε « 2013 » .
Όλοι όσοι επέλεξαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά στο μαγευτικό Μαίναλο έζησαν αναμφισβήτητα μια μοναδική εμπειρία!

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

Το χιονοδρομικό κέντρο  Οστρακίνα , στην καρδιά του Μαινάλου, υποδέχτηκε την περσινή χειμερινή σεζόν 70.000 και πλέον επισκέπτες και βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την Τρίπολη ενώ απέχει μόλις 160 χλμ από την Αθήνα κάτι το οποίο το καθιστά πόλο έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών δραστηριοτήτων και των ορειβατών .
Το χιονοδρομικό διαθέτει τρεις πίστες για μεγάλους και ένα baby lift, ενώ στο σαλέ μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα και να εξασφαλίσετε την υποδομή για να κάνετε σκι. Στο καταφύγιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης  μπορείτε να διανυκτερεύσετε, αφού πρώτα έχετε συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο λειτουργίας του. 
Οι 2 σχολές εκμάθησης και ενοικίασης εξοπλισμού σας περιμένουν για να σας μάθουν τα μυστικά των χειμερινών σπορ και να σας εφοδιάσουν με τον ανάλογο εξοπλισμό.
Το 3όροφο σαλέ, στο οποίο θα λειτουργήσει και κατάστημα πώλησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, σας περιμένει να σας υποδεχτεί για ένα ζεστό ρόφημα δίπλα στο τζάκι με προσεκτικά επιλεγμένα εδέσματα προσαρμοσμένα τιμολογιακά στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. 

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου είναι ιδανικό και για οικογενειακές αποδράσεις, απολύτως ασφαλές, αφού πρόκειται για ένα ήπιο βουνό με εύκολη πρόσβαση, κοντά στον αυτοκινητόδρομο κι εξαιρετικό για παιχνίδια στο χιόνι και εκμάθηση σκι. Για τους φανατικούς οπαδούς του σκι διαθέτει ωστόσο και δύσκολες διαδρομές καθώς και πεδίο με απάτητο χιόνι μέσα στο ελατοδάσος. 

Να σημειωθεί ότι το χιονοδρομικό κέντρο Οστρακίνα είναι από τους οικονομικότερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

Αξίζει για πολλούς λόγους να επισκεφθείτε το Μαίναλο και να απολαύσετε την ομορφιά του! Δεν απομένει παρά να το ανακαλύψετε!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου